Social

Angajări din sursă externă la Jandarmeria Bistrița-Năsăud

 -  - 


Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud face angajări din sursă externă, două posturi fiind disponibile în cadrul instituției.

Este vorba despre un post de ofițer specialist I Resurse Umane și un post de ofițer specialist I Tehnologia Informației.

La concurs se pot prezenta doar candidații care îndeplinesc cumulativ condițiile legale, criteriile specifice de recrutare, respectiv cerințele de ocupare prevăzute în fișa postului.

Cererea de înscriere la concurs, declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare și cartea de identitate se transmit scanate la adresa de email: ru@jandarmeriabistrita.ro, doar în perioada 12.09.2022, ora 08.00-20.09.2022, ora 16.00. Documentele transmise anterior începerii perioadei de înscriere sau după data limită menționată în anunț, nu sunt luate în considerare.

Dosarele de recrutare trebuie să fie complete, corect întocmite și depuse în termenul prevăzut în anunțul de concurs. Nu se admit derogări de la niciunul dintre criteriile de ocupare prevăzute în anunț.

Probele de concurs constau în rezolvarea unui test grilă și vor avea loc în data de 08 octombrie, ora 12.00, la Centrul de Pregătire a Cadrelor Jandarmi Montani Sinaia, pentru specialitatea Resurse Umane, respectiv la sediul Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, pentru Tehnologia Informației.

Probele de concurs vor fi înregistrate/supravegheate audio/video.

Informații suplimentare se pot obține la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – Biroul Resurse Umane, tel. 0263.239.733, interior: 24.535, 24.536.

361 views
bookmark icon

One thought on “Angajări din sursă externă la Jandarmeria Bistrița-Năsăud

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.