Administratie

Angajări la Poliția Locală, Discipina în Construcții! Salariul e fain: 8.000 de lei + 500 de lei norma de hrană, la 8 ore/zi! Postul e scos la concurs de 3 ani și nimeni NU se bagă!

 -  - 


Primăria Bistrița organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție de polițist local, clasa I, grad superior la Biroul Disciplina în construcții. Un polițist local, nivel superior, grad asistent la Disciplia în Construcții are aproximativ 8.000  de lei salariul BRUT, plus norma de hrană în valoare de 500 de lei/lună!

Condiții obligatorii:

 • Absolvent de studii superioare, cu licență în specializările Inginerie civilă.
 • Minim 7 ani vechime. 

Concursul va avea loc la sediul Primăriei Bistrița, în 17 august și va avea 3 probe:

 • Selecția dosarelor,
 •  probă scrisă
 • interviu.

Postul e scos la concurs de vreo 3 ani și încă NU s-a luat!

Disciplina în construcții funcționează în cadrul Poliției Locale. Deși salariul este tentant (8.000 de lei + 500 de lei, norma de hrană), postul este vacant de mai bine de 3 ani.

Candidații interesați trebuie să fie absolvenți de studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în următoarele domenii: ştiinţe inginereşti; ramura de ştiinţă: inginerie civilă, specializarea: construcţii civile, industriale si agricole; căi ferate, drumuri şi poduri; inginerie urbană şi dezvoltare regională; construcţii pentru sisteme de alimentări cu apa si canalizări; îmbunătățiri funciare și dezvoltare rurală sau inginerie civilă. 

Conform datelor publice, salariul unui polițist local, grad superior este 7.969 de lei.

Depunerea dosarelor se realizează până-n 17 agust, iar concursul va avea loc în 30 august 2022.

CLICK pentru detalii!

652 views
bookmark icon

One thought on “Angajări la Poliția Locală, Discipina în Construcții! Salariul e fain: 8.000 de lei + 500 de lei norma de hrană, la 8 ore/zi! Postul e scos la concurs de 3 ani și nimeni NU se bagă!

  Write a comment...

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.