Ultimele noutati

FOTO – VIDEO: Vezi cum arată un apartament ANL. De data asta au băgat materiale de calitate!

Spre deosebire de întreg cartierul ANL construit în anii 2.000, la cele 3 blocuri no-construite s-au folosit materiale de calitate. Locuințele pentru tineri sunt dotate cu centrală termică, termo-izolate, pereții sunt gletuiți, băile sunt complet-utilate, iar camerele sunt parchetate. Casa scării este dotată cu lift iar la parterul unuia din blocuri se va înființa un program After-School.

Cele 3 blocuri din Subcetate au 43 de garsoniere și 95 de apartamente cu 2 camere. Recepția-finală a avut loc în luna octombrie 2016, dar predarea către locatari s-a făcut abia în 2017. După aprobarea listei, Primăria Bistrița a repartizat locuințele pe baza punctajului acumulat și al numărului de persoane din fiecare familie.

b1

a2

 

 

 

 

 

a3

b12

 

 

 

 

 

b2

a5

 

 

 

 

 

 

Programul ANL se desfășoară din bani guvernamentali, iar autoritățile locale sau județene contribuie cu amenajarea terenului și cu rețelele de utilități. La Bistrița, în ultimii 10 ani NU s-a dat în folosință nicio locuință pentru tineri, deoarece programul a fost blocat din cauza constructorului care a intrat în faliment și s-a reluat abia în urmă cu 2 ani când contractul a fost atribuit unei alte firme: Victor Construct din Botoșani!

Deocamdată blocurile NU sunt racordate la rețelele de utilităț apă-gaz-curent și racordarea se va face individual, după semnarea contractului de închiriere.

 

Citiți și: 
b99 - Copy

Au MARCAT teritoriul! În absența lui Crețu, tandem-ul Niculae-Moldovan a împărțit cheile la ANL-uri. Avram și Muthi, de umplutură și ei! La Bistrița, construcția blocurilor a durat 10 ani și s-a derulat pe timpul a 5 guvernări. Primăria Bistrița a dat terenul și utilitățile!
Caricatură

Ziar de Bistrita