Antrenorul Horaţiu Paşca s-a despărţit de CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud

Antrenorul Horaţiu Paşca s-a despărţit de echipa feminină de handbal CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, întreruperea colaborării fiind anunțată de conducerea clubului printr-un comunicat de presă.

Conducerea CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a luat, de comun acord cu antrenorul Horațiu Pașca, decizia de întrerupere a colaborării. Domnule profesor, vă mulțumim pentru contribuția adusă handbalului din județul nostru, fiind de 10 ani alături de echipa de suflet a bistrițenilor. Vă dorim mult succes în carieră. Ușa Clubului vă este mereu deschisă, fiind un pilon al dezvoltării handbalului județean și nu numai”, a transmis clubul bistrițean.

Conducerea clubului mai precizează că numele viitorului antrenor al echipei de handbal feminin a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va fi anunțat zilele viitoare.

Horaţiu Paşca a fost numit în funcţia de antrenor al echipei bistriţene pe 16 decembrie 2021, la o lună de la demiterea danezului Kim Rasmussen. Paşca fusese demis în martie acelaşi an din cauza rezultatelor sub aşteptări.

Gloria se află pe locul 5 în campionat, după şase etape, cu patru victorii şi două eşecuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *