FOTO: Apartament din Prundu Bîrgăului, distrus într-un incendiu

 -  -  1808


Un puternic incendiu a cuprins, luni, în jurul prânzului, un apartament de la etajul 4 al unui bloc de locuințe din Prundu Bîrgăului. Bunurile din apartament au fost distruse în proporție de 80 – 90 la sută, spun pompierii.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, incendiul a izbucnit în jurul orei 14:00, când s-a solicitat intervenția pompierilor pentru a stinge flăcările. La fața locului au intervenit două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o platformă pentru intervenții la înălțime.

În momentul în care pompierii au ajuns la locul în care a izbucnit incendiul au constatat că apartamentul era inundat cu fum de la coșul de fum al blocului. În interiorul apartamentul nu se aflau persoane, acestea reușind să se autoevacueze.

După aproximativ o jumătate de oră, incendiul a fost lichidat.

”După evacuarea fumului și asigurarea accesului la focarele din apartament, situația se prezintă astfel: au ars / degradat bunurile (materiale combustibile din apartament) în proporție de 80 – 90 %” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Pompierii urmează să stabilească și cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul.

FOTO: ISU B-N

0 notes
933 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *