APEL UMANITAR lansat de Brigada 81 Mecanizată General Grigore Bălan, după ce fiul unui militar bistrițean a primit un diagnostic crunt

 -  - 


Un militar bistrițean trece prin momente dificile, după ce fiul său în vârstă de 14 ani a primit un diagnostic crunt. Brigada 81 Mecanizată General Grigore Bălan a lansat un apel către toți cei care doresc să sprijine familia în aceste momente dificile.  

”Camaraderia ne-a caracterizat întotdeauna pe noi, militarii, de aceea nu putem fi indiferenți la necazurile colegilor noștri. Unul dintre șoimi, soldat Zbîncă Simion Florin, trece prin clipe grele. Fiul său, Eduard, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică. Lupta cu boala este abia la început. Urmează o perioadă grea, unde Eduard va avea nevoie de sânge, dar și de un sprijin financiar. Cei care doresc să se alăture inițiativei noastre, pot dona orice grupă de sânge precizând, pentru Zbîncă Eduard, internat la secția de pediatrie 2 Cluj Napoca și pot oferi ajutor financiar la contul în lei deschis la banca Raiffeisen Bank, pe numele Zbîncă Simion RO81RZBR0000060020760621. Dăruim pentru o șansă la viață. Orice gest mic este un ajutor măreț pentru colegul nostru!”, este apelul lansat de Brigada 81 Mecanizată General Grigore Bălan. 

Un apel a lansat și Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Bistrița: ”La 14 ani visezi că ai lumea la picioare, e vârsta marilor provocări, dar nu toți adolescenții au privilegiul la aceasta normalitate a firii. Astăzi este despre Eduard, un pui de ”șoim„ pe care viața l-a pus în fața unui diagnostic cumplit, LEUCEMIE. Noi toți, mână de la mână, putem face ceva, pentru că împreună suntem puternici și oamenii pentru oameni fac minuni. Haideți să dăruim speranță lui Eduard Zbîncă! Nimeni nu e singur, iar Dumnezeu lucrează prin oameni! Și dacă depinde de noi ca acest copil să învingă boala, atunci sunt convinsă că fiecare dintre noi poate să fie de ajutor”. 

Vizualizări 4,945 

bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.