Apel umanitar! Mama a trei copii și-a pierdut viața într-un tragic accident produs în Franța. Familia are nevoie de ajutor

 -  -  9


O familie din Bistrița-Năsăud trece prin momente dificile și are nevoie de sprijinul celor cu suflet mare. Trei copii au rămas fără mamă la vârste fragede, iar tatăl copilașilor luptă pentru viața sa și pentru a putea fi în continuare alături de ei. Ambii părinți au fost implicați într-un tragic accident rutier produs pe o autostradă din Franța, în urma căruia mama copiilor a  decedat și tatăl a fost rănit. Familia greu încercată are nevoie de ajutor.

Am fost rugați să ne deschidem cont bancar pentru Lucretia Rus ce a decedat în Franța într-un accident de camion, pentru repatrierea ei! Sunt rămași trei copilași cu vârsta între 3 și 12 ani! Vă rugăm, cine poate și doreste să ne ajute cu cât de puțin pentru că trebuie să o putem aduce cât mai repede acasă! În perioada aceasta critică pentru toată lumea, singurul mod în care o putem aduce este cu avionul”, este apelul lansat pe rețeaua de socializare Facebook.

Toți cei care doresc să ajute pot face donații în conturile deschise  la banca Raiffeisen Bank:

  • EURO: RO26 RZBR 0000 0600 2168 8446
  • LEI: RO53 RZBR 0000 0600 2168 8445

Contul a fost deschis pe numele meu deoarece copii au rămas în grija mea“, a anunțat Măriuța Scurtu, cea care are acum cea mai grea misiune, aceea de a alina durerea din sufletele celor trei copilași care și-au pierdut mama mult prea devreme.

Accidentul în care au fost implicați ambii părinți ai celor trei copii s-a produs pe o autostradă din Franța, la granița cu Germania. Autotrenul în care se aflau cei doi s-a zdrobit de remorca unui alt camion. Femeia – Lucreția Rus, mamă a trei copii, și-a pierdut viața în urma accidentului, iar bărbatul – Marius Rus fost spitalizat.

9 recommended
0 notes
3315 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *