Apelul unui parlamentar bistrițean către colegii săi: ”Donați indemnizația pentru a susține Serviciul Județean de Ambulanță”

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți, lansează un apel către colegii săi din Parlament și le propune acestora să doneze 50 la sută din indemnizația de parlamentar către Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

În această perioadă de criză sanitară, economică și socială, fac un apel public de solidaritate umană către toți ceilalți 6 parlamentari ai județului Bistrița-Năsăud. Sănătatea și siguranța publică nu au frontiere politice! Suntem într-un război cu un inamic invizibil, perfid, contagios universal, care și-a dovedit puterea distrugătoare deja în mai multe țări din lume. Trebuie să susținem autoritățile și sistemul sanitar în special prin gesturi civice de voluntariat, prin donații si informarea corectă și la timp a cetățenilor”, spune deputatul Cristina Iurișniți.

În acest context, parlamentarul lansează un apel la colegii săi din Parlament.

Fac un apel la un gest minim de solidaritate umană din partea parlamentarilor, de a dona 50 % din indemnizația aferentă a 2 luni pentru a susține Serviciul Județean de Ambulanță care se află zilnic în prima linie de contact și de luptă pentru prevenirea și combaterea extinderii efectelor Coronavirus”, a mai precizat Cristina Iurișniți.

Totodată, deputatul a adăugat că, în opinia sa, o soluție eficientă și rapidă în aceste situații de urgență este și tăierea pensiilor speciale