APIA întrerupe campania de depunere a cererilor unice de plată pentru Campania 2020

 -  -  11284


Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură anunță că se suspendă campania de depunere a cererilor unice de plată pentru Campania 2020 începând cu data de 16 martie și până la data de 6 aprilie.

”Apreciind cu maximă responsabilitate evoluția COVID-19, conducerea APIA, susținută de MADR a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată  începând cu data de 16 martie 2020 până la data de 06 aprilie 2020, iar în funcție de evoluția virusului vom lua măsurile care se impun. Menționăm faptul că activitatea agenției se va desfășura normal, evitând contactul cu publicul”, se arată într-un comunicat de presă al APIA Centrul Județean Bistrița-Năsăud.

Conducerea APIA mai precizează că ”măsura luată reprezintă o dovadă a respectului pe care trebuie să îl manifestăm înainte de toate față de noi înșine”.

”APIA susține inițiativa de a reduce riscul infestării în cazul oricărui angajat al Agenției. Cu toții știm că munca în echipă, făcută cu seriozitate și cu conștiinciozitate de fiecare dintre noi, a dus la atingerea nivelului maxim de performanță în acest domeniu. Dar, dincolo de rezultatele care ne onorează și ne obligă să fim întotdeauna cei mai buni, apreciem faptul că sănătatea fiecăruia trebuie să reprezinte în această situație nemaiîntâlnită, prioritatea acestei Agenții. Fermierilor noștri, beneficiari direcți ai tuturor formelor de sprijin acordate prin APIA, le transmitem rugămintea de a se solidariza cu efortul nostru de a reduce expunerea în fața acestui virus și îi asigurăm de faptul că le vor fi respectate toate drepturile”, se mai arată în comunicatul APIA Bistrița-Năsăud.

Agenția mai face apel atât la angajați, cât și la fermieri să respecte cu strictețe toate normele impuse în aceste momente și le dorește tuturor multă sănătate.

FOTO: Agro Info

1 notes
409 views
bookmark icon

One thought on “APIA întrerupe campania de depunere a cererilor unice de plată pentru Campania 2020

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *