Aproape 100 de cuplurile longevive din Bistrița, premiate de municipalitate

Primăria Bistrița a continuat tradiția premierii celor mai longevive cupluri din municipiu. Joi, la Palatul Culturii, au fost felicitate aproximativ 100 de cupluri care au aniversat cel puțin 50 de ani de căsătorie.

Primarul Ioan Turc a subliniat că aceste cupluri reprezintă “un exemplu viu de echilibru, altruism, seriozitate și generozitate”.

Am avut marea bucurie de a înmâna, în această după-amiază, diplome de excelență celor 96 de cupluri longevive din municipiu! A fost un exercițiu de recunoaștere și de admirație pentru oameni care, prin însăși performanța de a conviețui împreună cel puțin 50 de ani, ne oferă un exemplu viu de echilibru, altruism, seriozitate și generozitate! Le doresc tuturor, în numele comunității bistrițene, sănătate, liniște și bucurii alături de toți cei dragi! La mulți ani binecuvântați, oameni buni”, a transmis primarul Ioan Turc.

După festivitatea de premiere, evenimentul a continuat cu un spectacol extraordinar susținut de Ansamblul Profesionist ”Cununa de pe Someș”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *