Aproape 200 de elevi din Năsăud beneficiază de meditații gratuite prin proiectul ”Educația ține de noi”

 -  -  1055


Aproape 200 de elevi din Năsăud beneficiază de meditații gratuite prin proiectul ”Educația ține de noi”, derulat de administrația locală din acest oraș.

”Mă bucur să vă anunț că proiectul pe care vi l-am prezentat săptămânile trecute, “Educația ține de noi”, și-a început activitatea cu mult entuziasm. 146 de elevi care urmează să susțină examenul de Bacalaureat și 55 de elevi care urmează să susțină Evaluarea Națională au avut parte de meditații gratuite oferite de profesorii înscriși voluntar. Sunt impresionat de ce lucruri frumoase se întâmplă atunci când oameni de bine se implică în comunitate”, a transmis primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin.

Administrația locală din Năsăud are o veste bună și pentru elevii din clasele a V-a, a VI-a și a VII-a.

”Din această săptămână încep și ei programul de meditații gratuite la 6 materii (Limba Română, Limba Engleză, Limba Germană, Biologie, Fizică și Chimie). În viitorul apropiat o să revenim cu vești și despre programul pregătit pentru elevii de liceu, clasele IX-XI”, a mai adăugat sursa citată.

Primarul a ținut să mulțumească profesorilor care au ales să ofere meditații gratuite elevilor și i-a felicitat pentru implicare. ”Sunteți un exemplu pentru toată țara”, a adăugat Dorin Vlașin.

0 notes
180 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *