Aproape 500 de locuitori de pe Valea Someșului s-au vaccinat, duminică, la Sângeorz-Băi. ”Un rezultat neașteptat de bun”

 -  -  1213


Aproape 500 de locuitori de pe Valea Someșului s-au vaccinat, pe parcursul zilei de duminică, la centrul drive-through care a fost amenajat în orașul Sângeorz-Băi, această campanie fiind dată drept exemplu și pe pagina Ro Vaccinare.

Localnicii au mers la vaccinare în frunte cu primarul Traian Ogâgău, care a primit felicitări din partea prefectului județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, pentru buna organizare.

”Mă bucur să văd că într-o singură zi, campania de vaccinare Drive-Through de la Sângeorz-Băi se încheie cu un număr de 495 de persoane imunizate cu serul Johnson&Johnson, un record al persoanelor vaccinate în campaniile de tip drive-through din județul Bistrița-Năsăud, având în vedere faptul că a fost organizat un singur flux. Organizarea campaniei de la Sângeorz-Băi a avut un rezultat neașteptat de bun. O cifră atât de mare de persoane vaccinate, 495, într-o singură zi, este dovada că oamenii înțeleg că vaccinarea este singura soluție pentru a ne reîntoarce la viața dinaintea pandemiei. Primarul Traian Ogâgău a dat dovadă de bun organizator și îi mulțumesc pentru succesul acțiunii de azi. Vă mulțumesc că ați ales să vă imunizați într-un număr atât de mare! Pentru încă o campanie încheiată cu succes, am prilejul de a le mulțumi tuturor celor implicați: echipei de vaccinare de la Năsăud, voluntarilor S.V.S.U și primarului Traian Ogâgău. Doar împreună reușim!”, a transmis prefectul Stelian Dolha.

La centrul drive-throug de la Sângeorz-Băi a fost organizat un singur flux, iar cele 495 de persoane au fost vaccinate într-o singură zi. Vaccinul administrat a fost Johnson&Johnson, care nu necesită rapel.

0 notes
338 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *