Aproape toți angajații ITM Bistrița-Năsăud confirmați cu COVID-19 s-au vindecat

 -  -  1242

Nouă angajați ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, diagnosticați săptămânile trecute cu infecție cu noul coronavirus, au fost declarați vindecați de echipele medicale care s-au ocupat de cazurilor lor, a transmis, luni, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

”Nouă din cei zece angajați ai ITM Bistrița-Năsăud care au fost confirmați cu COVID-19 se numără printre persoanele declarate vindecate”, a precizat Instituția Prefectului.

Datele centralizate la nivelul județului Bistrița-Năsăud arată că, de la începutul epidemiei și până în prezent, 117 bistrițeni diagnosticați cu COVID-19 s-au vindecat, în procente reprezentând aproximativ jumătate din numărul total al persoanelor confirmate pozitiv cu infecții cu noul coronavirus.

ACTUALIZARE

La scurt timp după ce a anunțat că 9 din cei 10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud confirmați cu COVID-19 s-au vindecat, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud revine asupra informațiilor și precizează că toți cei 10 pacienți au fost declarați vindecați.

Direcția de Sănătate Publică tocmai a confirmat faptul că și cea de-a zecea persoană angajată în cadrul ITM Bistrița-Năsăud și confirmată cu coronavirus a fost externată. Astfel, toți angajații acestei instituții care au fost bolnavi de CoVid-19 sunt declarați vindecați”, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului.

0 notes
367 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *