Aquapark-ul din Năsăud: un proiect inițiat de PSD-iști și finanțat de PNL-iști cu 8 MILIOANE de euro! Cine are merite: Mircea Romocea sau “garda nouă” Vlașin cu Sighiartău?

 -  -  1544Guvernul  Orban a alocat bani pentru realizarea unui Aquapark în Năsăud. Proiectul estimat la 8 MILIOANE de euro a fost inițiat de Mircea Romocea documentații, studiu de fezabilitate, depunere documente, dar semnarea contractului se realizează în mandat PNL.

Din punct devdere mediatic, ambele tabere PSD și PNL vor încerca să-și asume acest proiect important pentru comunitate din Năsăud.

Mesajul lui Robert Sighiartău:

Impreună cu Dorin Vlașin am reușit să aducem 8 milioane de euro pentru Aqua Park-ul din Năsăud! Impreună cu Dorin Vlașin, viceprimarul liberal al Năsăudului am reușit să convingem Guvernul României să aloce 8 milioane de euro pentru dezvoltarea la Năsăud a unui Aqua Park, un complex multifuncțional modern care rivalizează cu cele mai moderne construcții de acest gen din țară.

Complexul sportiv multifuncțional ce a primit finanțare de la Guvernul României cuprinde mai multe piscine interioare și exterioare, spații speciale pentru copii, tobogane, o sală de fitness, o pistă de atletism și o pistă de skate.

În plus, complexul va fi o atracție pentru întreaga zonă, va aduce turiști și va genera locuri de muncă și bani suplimentari la bugetul local, iar de toate acestea va profita întreaga comunitate.

Semnarea acestui proiect ne arată tuturor că guvernul liberal consideră că dezvoltarea județului nostru este o prioritate.

Semnarea proiectului ne mai arată și cât de mult poate face Dorin pentru comunitate. Dacă din poziția de viceprimar s-a bătut să aducă cel mai mare proiect pentru oraș, să ne imaginăm câte lucruri bune ar putea face pentru comunitate din poziția de prima. – a postat Robert Sighiartău.

8 MILIOANE de euro pentru Aquapark-ul din Năsăud! Mircea Romocea vs. Dorin Vlașin pentru Primăria Năsăud!

Proiectul intitulat ”Complex Sportiv Multifuncțional și de Agrement în orașul Năsăud” se va realiza prin Compania Naționale de Investiții. Toate demersurile privind realizarea acestui obiectiv au fost realizate de administrația condusă de Romocea: avize de la consiliul tehnico-aconomic al CNI, respectiv al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ambele instituții fiind coordonate de PSD-iști.

”Balta Liceului Silvic” devine Aquapark!

Complexul acvatic va fi compus dintr-un bazin de înot acoperit, piscină pentru adulți, piscină pentru copii, o plajă cu 300 de locuri, gradene, terenuri de tenis, volei, baschet, minifotbal și handbal, spații comerciale pentru alimentație publică, vestiare, cabinet medical, alei pietonale și o parcare cu 150 de locuri.

0 notes
669 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *