Ai Ford Focus? Grijă mare pe căldura asta! Două astfel de mașini au ars în trafic în ultimele zile !

 -  -  1684


Pompierii bistrițeni au fost solicitați la două incendii care au izbucnit din senin, în plin trafic. Autoturismele Ford Focus au ars în stradă la interval de o zi.

Sâmbătă, 1 iulie angajații I.S.U au stins un incendiu la un Ford Focus, incendiu ce a izbucnit datorită unor probleme la sistemul electric. Focusul a luat foc pe Bulevardul Republicii, iar intervenția promptă a pompierilor a salvat autoturismul.

d3

d44

 

 

 

 

 

 

 

Joi, 30 iunie, un Focus model 1 a ars în intersecția străzii Subcetate cu drumul de centură. Șoferul a reușit să părăsească automobilul, care în câteva minute a fost cuprins de flăcări. Bistrițeanul.ro a prezentat imagini și filmări cu Focusul ce a ars pe centură

Și în acest caz se pare că ar fi vorba de probleme la instalația electrică, iar temperaturile ridicate înregistrate în ultima perioadă au favorizat izbucnirea acestor incendii. În astfel de cazuri șoferii pot interveni prompt cu extinctorul din dotare, însă pentru a preveni astfel de incidente se recomandă verificarea tehnică a mașinii (în special a instalației electrice).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 notes
809 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *