Arest preventiv pentru tânărul din Viișoara care a condus beat, drogat și fără permis și care a încercat să fugă de Poliție

Tânărul din Viișoara care a fost reținut pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier își va petrece următoarele 30 de zile după gratii, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistrița a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31 octombrie 2022”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânărul a fost depistat de polițiști la data de 30 octombrie, în timp ce conducea o mașină pe strada Libertății din Bistrița. Acesta nu a oprit mașina la semnalele efectuate de un echipaj al Biroului Rutier și și-a continuat deplasarea, autoturismul intrând în coliziune cu două indicatoare rutiere. În cele din urmă, șoferul a fost imobilizat de polițiști, care au constatat că acesta nu deținea permis de conducere și se afla și sub influența alcoolului și a drogurilor.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,72 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, efectuându-se verificări, polițiștii au constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, a fost dispusă și testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței metamfetamină”, preciza IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind în cele din urmă arestat preventiv.

Tânăr din Viișoara, reținut după ce a condus beat, drogat și fără permis; el a încercat să fugă de polițiști