Arhiepiscopia Clujului va dona tablete inspectoratelor școlare din județele Bistrița-Năsăud și Cluj

 -  -  931În urma campaniei “Dăruieşte o tabletă pentru o şansă la educaţie!”, iniţiată de Arhiepiscopia Clujului, a fost adunată suma de peste 28.000 de lei, bani din care vor fi achiziționate tabelete. Dispozitivele electronice vor ajunge, prin intermediul inspectoratelor școlare din județele Bistrița-Năsăud și Cluj, la copii care provin din medii defavorizate.

”În urma campaniei “Dăruieşte o tabletă pentru o şansă la educaţie!”, lansată în data de 4 mai 2020, de către Arhiepiscopia Clujului, pentru sprijinirea elevilor defavorizaţi, care nu au un minim necesar pentru a-şi continua pregătirea şcolară de acasă, s-a adunat suma de 28.908 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Clujului.

Cu aceşti bani vor fi cumpărate 54 de tablete electronice pentru copiii din mediile defavorizate ale Arhiepiscopiei şi vor fi donate inspectoratelor școlare din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, care le vor oferi, prin intermediul şcolilor, elevilor care au mai multă nevoie de acest sprijin.

”La încheierea acestei campanii, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit ANDREI adresează mulţumiri donatorilor, massmediei şi tuturor celor care au susţinut această idee generoasă, atât în numele Arhiepiscopiei Clujului, cât mai ales în numele elevilor care se vor bucura de posibilitatea de învăţa pe mai departe, având convingerea că o binefacere se poate întoarce oricând asupra binefăcătorului, chiar şi aici pe pământ”, se mai arată în comunicatul Arhiepiscopiei Clujului.

0 notes
56 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *