Armă neletală, confiscată de polițiști de la un tânăr din Bistrița

 -  -  1058


O armă neletală, cu aer comprimat, a fost confiscată de polițiști de la un tânăr din Bistrița. Acesta nu avea autorizație pentru a deține arma.

”La data de 17 martie, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud au ridicat în vederea cercetărilor o armă neletală, cu aer comprimat, supusă autorizării, deținută ilegal de un tânăr de 29 de ani, din Bistrița. Din cercetările și investigațiile efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în cursul anului 2014, tânărul ar fi introdus fără drept pe teritoriul României arma în cauză, iar în cursul anului 2019 ar fi efectuat, fără drept, mai multe focuri asupra unor ținte improvizate în grădina locuinței sale”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uz de armă fără drept.

0 notes
183 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *