Asfalt nou pe strada Codrișor din Bistrița

Strada Codrișor din municipiul Bistrița, care asigură accesul spre Ștrandul Codrișor, a fost reabilitată, anunță primarul Ioan Turc.

Edilul Bistriței precizează că pe această stradă a fost refăcut covorul asfaltic, lucrările fiind realizate de Direcția de Infrastructură și Servicii din cadrul Primăriei Bistrița.

De când a fost pusă în funcțiune noua stație de asfaltare, municipalitatea a demarat și un program de reabilitare a străzilor din oraș, atât de pământ, cât și străzi pe care există deja turnat strat de asfalt, dar care este deteriorat.

Reparațiile pe străzile din oraș presupun frezare și așternerea unui covor de asfalt de foarte bună calitate, în vreme ce pe străzile de pământ se vor efectua lucrări de reprofilare a drumului, pietruire conform normativului, refacere a șanțului de gardă și asfaltare.

Check Also

Primarul Ioan Turc: Bistrița are ce oferi. Ne dorim să punem în valoare zona veche a orașului

În acest final de săptămână, la Bistrița se desfășoară prima ediție a Festivalului ”Legendele Cetății”, …

2 comments

  1. Pe de alta parte Felicitari Primarului nostru care ne face noua un oras tot mai frumos, insa noi incalcam tot timpul legea si regulamentele rutiere.

  2. Citesc aici numai stiri cu accidente, necazuri, spitalizari, mormantari, accidente suicidare, tot raul de pe Planeta este prezent in dragul nostru oras. Te intrebi unde mai are cetateanul siguranta pe acest pamant? Asa ca sa ne apucam numa de asfaltat sa ne gasim sfarsitul tot pe asfalt ca suntem numarul unu in UE la mortalitate cauzata de indisciplin noastra in trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.