Ăștia-s culmea: au distrus trotuarele modernizate anul trecut! Întâi asfaltează și dup-aia sparg să tragă rețele!

 -  -  1093


Primăria Bistrița a refăcut trotuarele de pe strada Dogarilor în 2015. Anul trecut, lucrările au fost realizate de mântuială, cu denivelări și borduri amplasate strâmb, iar în 2016 trotuarele au fost sparte din nou pentru lucrări la îngroparea rețelelor electrice.

 

s3

 

 

 

 

 

 

 

 

În cei 8 ani, administrația Ovidiu Crețu a derulat o serie de lucrări de reabilitare a străzilor, care ulterior au fost sparte pentru lucrări la rețelele de utilități, înlocuirea conductelor de apă-canal sau branșări la rețelele de gaz. De fiecare dată, firmele implicate NU au readus covorul asfaltic la starea inițială, cum este stipulat în lege.

 

tt2

tt4

tt5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum 2 ani, întregul oraș a fost paralizat pentru înlocuirea canalizării. Asta după ce în majoritatea cartierelor s-au efectuat lucrări de modernizare a parcărilor de reședință. În urma acestor lucrări, au apărut șanțuri și gropi, deoarece cârpirea s-a efectut de mântuială.

 

 

r3r6r9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prin lipsa de sincronizare și prioritizare a investițiilor se risipesc anual o grămadă de bani publici, iar locuitorii se simt sfidați de administrația incompetentă. deja s-a creat un fenomen la nivelul Bistriței, ca fiecare lucrare recepționată să fie re-modernizată la scurt timp.

 

p2

d9

 

 

 

 

 

 

0 notes
218 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *