Atât a fost! Pârtia mare de schi din Complexul Wonderland se închide! Va funcționa doar pârtia mică, deservită de teleschi

 -  -  51353După patru zile de funcționare, pârtia mare de schi din Complexul Wonderland – Unirea, în lungime de circa 1.300 de metri, deservită de telescaun, se va închide începând de luni, 27 ianuarie. Pârtia mică, de 300 de metri, deservită de teleschi, va funcționa în continuare, programul fiind de la 09:00 la 16:00. 

Mulțumesc tuturor celor care în ultimele zile au ales să petreacă câteva ore de relaxare pe Pârtia Cocoș, numărul mare al iubitorilor sporturilor de iarnă precum și semnalele pozitive pe care le-am primit în acest timp mă face să fiu convins că prin astfel de proiecte reușim să facem pași semnificativi spre unul dintre obiectivele esențiale ale oricărei administrații locale – creșterea calității vieții cetățenilor.           Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile mâine, 27 ianuarie 2020, va fi deschisă doar pârtia mică, deservită de teleschi, care va funcționa între orele 9 – 16. Îi asigur pe toți iubitorii sporturilor de iarnă că facem toate demersurile pentru ca în cel mai scurt timp să redeschidem și pârtia mare, deservită de telescaun”, este mesajul transmis de primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu.

Pârtia mare de schi a funcționat timp de patru zile, în perioada 23 – 26 ianuarie, însă, începând de luni – 27 ianuarie, va fi închisă.

În ceea ce privește pârtia mică de schi, deservită de o instalație tip teleschi, aceasta a fost deschisă pentru prima dată în acest sezon la data de 17 ianuarie și de atunci a funcționat neîntrerupt. Aceasta va fi deschisă și în zilele următoare.

Pentru instalația de teleschi, tarifele sunt:

  • Adulți: 30 lei / persoană / zi; 150 lei / persoană / 6 zile;
  • Tineri de la 14 la 18 ani, studenți: 20 lei / persoană / zi; 100 lei / persoană / 6 zile;
  • Copii de la 6 la 13 ani: 20 lei / persoană / zi; 100 lei / persoană / 6 zile;
  • Seniori (+65 de ani): 20 lei / persoană / zi; 100 lei / persoană / 6 zile;
  • Nocturnă: 20 lei / persoană.
5 notes
478 views
bookmark icon

5 thoughts on “Atât a fost! Pârtia mare de schi din Complexul Wonderland se închide! Va funcționa doar pârtia mică, deservită de teleschi

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *