Cele mai citite știri

Strada Pajiștei e asfaltată pe-un sfert din lungime, „cu dedicație” pentru anumiți afaceriști! Primăria a asfaltat doar 75 de metri din 200!

 -  - 


Strada Pajiștei prinde asfalt, cu dedicație! Strada este amplasată în zona Podul Jelnei, iar porțiunea asfaltată deservește doar câteva case. Interesul îl reprezintă cartierul ce urmează a fi construit și blocul din intersecție, cunoscut ca blocul „lui Duca”.

Au asfaltat doar o treime din stradă!

În realitate, strada Pajiștei are peste 200 de metri, dar Primăria Bistrița a asfaltat doar 75 de metri. Administrația locală s-a folosit de un tertip ieftin, invocând domeniul public al orașului, unde strada Pajiștei figurează cu 75 de metri lungime.
Primăria Bistrița NU a extins proiectul pentru asfaltarea întregii străzi, cu toate că există proiect tehnic în acest sens!

Strada Pajiștei fugurează în Domeniul public al municipiului Bistriţa, conform Hotărârii nr.187/30.09.2009 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa.

Lungime =75 m
Lăţime = 5,5 m
Suprafaţa =412,50 mp

Strada Pajiștei este prevăzută ca stradă de categoria III, cu lăţimea de 9 m, având două benzi de circulaţie şi două trotuare. În realitate, lățimea este de 5 metri , iar pe alocuri strada Pajiștei are doar 3.5 metri lățime. Cu toate astea, Primăria a acceptat strada la asfaltare!

strada pajistei

strada pajistei

strada pajistei

 

Interese imobiliare și asfaltări „cu dedicație! „

Asfaltarea străzii Pajiștei este mai degrabă o asfaltare de incintă, realizată să deservească blocul flat în construcție. E ciudat cum asfaltarea s-a realizat doar pe o mică parte din stradă, respectiv 25% din suprafață!

Pe strada Pajiștei se află așa-zisul bloc a lui Duca, aflat la intersecție cu Drumul Județean 173 C, care duce spre Jelna) dar în zonă se construiește un cartier de blocuri, cu acces din 2 părți: Valea Ghinzii și str. Pajiștei!

strada pajistei

strada pajistei

strada pajistei

Au asfaltat străzi SCURTE și se laud-a pagubă! Cică Primăria Bistrița a asfaltat cel mai mult din Transilvania!

Primăria Bistrița are un ritm extrem de lent la modernizarea străzilor de pământ, (sub 4 străzi/an ) dar cu un tupeu maxim, viceprimarul Niculae aberează spunând că Bistrița a asfaltat cele mai multe străzi din Transilvania, în comparație cu celelate orașe!

Șmecheria la asfaltări e simplă: sunt alese străzi care au dimensiuni mici, în zone cu interese imobiliare, în detrimentul străzilor intens-locuite.

Citiți și:

 

Unde NU-i cap, e vai de picioare! Primăria Bistrița a asfaltat o stradă-n câmp, fără apă-gaz-canalizare. Până la urmă o vor sparge și pe ASTA ca să tragă utilitățile!

10 views
bookmark icon

One thought on “Strada Pajiștei e asfaltată pe-un sfert din lungime, „cu dedicație” pentru anumiți afaceriști! Primăria a asfaltat doar 75 de metri din 200!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.