Eveniment

Ați văzut-o? Polițiștii caută o fată de 15 ani care a plecat de acasă și nu s-a mai întors

 -  -  2680


Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o minoră de 15 de ani, din Reteag, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 12 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un o femeie din Reteag, cu privire la faptul că fiica acesteia, LINGURAR LIVIA-LUCICA, a plecat voluntar de la locuință și nu a mai revenit. În aceeași zi, polițiștii au dispus măsura căutării la nivel național a acesteia. Tânăra are înălțimea de aproximativ 1.60 m, greutatea de aproximativ 55-60 de kilograme, păr brunet, lung și ten închis. La data dispariției minora purta o jacheta de culoare neagră, o pereche de pantaloni negrii, pantofi sport, albi”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea femeii, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

2680 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.