Atmosferă de iarnă în Bistrița-Năsăud. Cum se circulă pe drumurile din județ?

 -  -  1037


Iarna s-a instalat în județul Bistrița-Năsăud, iar în ultimele 24 de ore, utilajele de deszăpezire au intervenit pentru curățarea drumurilor și combaterea poleiului. ”În județul nostru se circulă în condiții de iarnă – normale, azi-noapte și în continuare, utilajele de deszăpezire intervin pentru curățirea drumurilor și combaterea poleiului cu material antiderapant” precizează Instituția Prefectului județului Bistrița-Năsăud.

Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pe drumurile naționale au acționat 40 de utilaje,care au împrăștiat 385 de tone material antiderapant, în vreme ce pe drumurile județene au acționat 36 utilaje cu 700 tone material antiderapant.

În unele zone carosabilul este umed, iar șoferilor li se recomandă să circule cu grijă, adaptând viteza la condițiile de drum.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor din județ, mai ales că avertizarea de cod galben este în vigoare până în la ora 18:00, la nivelul județului nostru.

0 notes
162 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *