Atmosferă TRISTĂ la sediul PSD! Radu Moldovan n-a înțeles nimic și o dă-n diverse: “am avut o coaliție a tuturor partidelor, ca de obicei, împotriva PSD!” Rezultate parțiale: Iohannis 63%, Dăncilă – 37%!

 -  -  1952


Atmosferă TRISTĂ la sediul PSD, în noaptea alegerilor prezidențiale (turul 2). La sediul de partid au fost prezenți liderii formațiunii: Emil Radu Moldovan, Ovidiu Crețu, Daniel Suciu, Doina Pană, Cristian Nicuale, Viorel Ința (secretarul  Organizației Municipale), Marius Bor (trezorier), Bogdan Ivan (liderul TSD), Macarie Moldovan (fratele președintelui CJ, directorul adjunct Aquabis). În plan secund au mai fost consilieri llocali și județeni și diverși activiști de partid.

Atmosfera a fost presărată de glumițele lui Radu Moldovan, care încerca astfel să destindă atmosfera. PSD-iștii au urmărit exit-poll-urile pe Antena 3, după care președintele PSD a făcut câteva declarații.

ziar de bistrita sediu psd

ziar de bistrita sediu psd

ziar de bistrita sediu psd

 

Radu Moldovan, despre demiterea Vioricăi Dăncilă!

Referitor la demiterea lui Dăncilă, Radu Moldovan a spus că așteaptă scorurile oficiale și întrunirea unui Comitet Executiv care să se pronunțe în acest sens.

.

.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Duminică, 24 noiembrie 2019

 

Reporter:  –  Considerați că se impune demiterea doameni Dăncilă din fruntea PSD?

Moldovan: – Nu fac astfel de declarații, eu în acest moment. Opiniile mele le găsiți cu un search pe Google vizavi de tot ceea ce s-a întâmplat în perioada premergătoare și sigur, după consultarea colegilor mei din Organizație… în momentul când va fi convocat Comitetul Executiv o să avem o poziție! Nu am în momentul de față o consultare a colegilor mei ca să fac afirmații foarte dure, aș spune eu în momentul de față!

Radu Moldovan despre pierderea alegerilor prezidențiale: “am avut o coaliție a tuturor partidelor, ca de obicei, împotriva PSD!”

un rezultat nedorit dar un rezultat estimat în urma campaniei și în urma discuțiilor cu oamenii! Deci pentru mine NU este o foarte mare surpriză, în schimb este un rezultat nedorit!

..

.

Publicată de Ziar de Bistrita pe Duminică, 24 noiembrie 2019

Reporter: – Ce credeți că i-a nemulțumit pe oameni? De ce rezultatul acesta?

Moldovan: – Mi-e foarte greu să fac la cald analize, sigur vor fi analize făcute de specialiști! În momentul de față am avut o coaliție a tuturor partidelor, ca de obicei împotriva PSD, dar se pare că rezultatele foarte strânse din 2009, să spunem 50 virgulă la 49 virgulă… … care s-au făcut 55 la 45% acuma s-au dus la 65% la 35% e un semnal foarte serios pentru toți cei care vor să înțeleagă ceeea ce ne-au transmis oamenii! Va trebui să facem o analiză foarte serioasă și să ne continuăm ceea ce avem de făcut: să ne continuăm munca. Noi, la nivelul Organizației Județene Bistrița- Năsăud o să ne continuăm munca încă de mâine dimineață!

 

Conform scorurilor preliminare, la nivel naționa Klaus Iohannis a adunat 63% din voturi, iar Viorica Dăncilă doar 37%.

0 notes
1077 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *