Din Bistrita

Au fost desemnați câștigătorii concursului ”Bistrița verde”

 -  - 


Primăria municipiului Bistrița anunță că au fost desemnați câștigătorii concursului ”Bistrița verde”, competiție organizată anual de municipalitate.

Anul acesta, concursul s-a derulat în perioada iunie-septembrie, pe trei secțiuni:

  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”;
  • „Cel mai frumos balcon cu flori”;
  • „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

Pentru fiecare secţiune au fost alocate câte trei premii, care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei din bugetul local al municipiului Bistriţa: premiul I – 500 lei, premiul II – 250 lei, premiul III -150 lei.

La ediția din acest an s-au înscris în concurs 11 locații, iar în perioada 1 – 15 septembrie, s-a organizat votul online pe aplicația mobilă iReport Bistrița.

După consultarea informațiilor despre locațiile aflate în concurs, cetățenii au votat, punctajul acordat de ei reprezentând 25% din punctajul final. Pe de altă parte, Comisia pentru evaluare a analizat portofoliile înscrise în concurs și a acordat un punctaj care reprezentă 75 % din punctajul final.

Astfel, lista locațiilor câștigătoare poate fi consultată mai jos:

 

Câștigătorii ediției din acest an a concursului ”Bistrița verde” au fost premiați în cadrul evenimentului ”Toamna bistrițeană”.

”Mulțumim cetățenilor care se implică activ în asigurarea unui aspect curat şi estetic al clădirilor în care locuiesc, dar şi al spaţiului aferent acestora și felicităm câștigătorii concursului „Bistrița verde 2022”!”, a transmis Primăria Bistrița.

372 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.