Au început înscrierile pentru școlile de subofițeri de jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistrița-Năsăud anunță că au început înscrierile pentru școlile de subofițeri de jandarmi.

În această perioadă are loc înscrierea candidaților pentru participarea la concursul de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Jandarmeriei Române,  sesiunea octombrie–decembrie 2022, pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani și „Petru Rareș” din Fălticeni. Cererile de înscriere la concursul de admitere la şcolile postliceale ale M.A.I. se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit exclusiv în format electronic pe adresa ru@jandarmeriabistrita.ro, până la 04.11.2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică”, precizează Jandarmeria Bistrița-Năsăud.

Mai multe informații cu privire la condițiile și criteriile de recrutare, tematica, bibliografia și probele de concurs sunt disponibile AICI.

Informații suplimentare puteți obține la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – Biroul Resurse Umane, tel. 0263.239.733, interior: 24.535, 24.536.