Au început lucrările de modernizare a străzilor din orașul Beclean

 -  -  1218


Au început lucrările de modernizare a străzilor din orașul Beclean, a anunțat primarul Nicolae Moldovan, care completează că acestea se vor desfășura în două etape.

“Practic, toate străzile vor urma rând pe rând să se transforme în totalitate. Modernizarea presupune două etape: prima etapă lucrările de infrastructură pentru utilități (gaz, electricitate, apă, canalizare, fibră optică) și o a doua etapă este modernizarea efectivă conform planșelor atașate. Ne cerem scuze pentru deranjul temporar produs de lucrări și vă mulțumim pentru înțelegere. Vă rog totodată să finalizați și dumneavoastră eventualele lucrări proprii pentru utilități ce ar presupune spargerea drumurilor”, a transmis primarul orașului, Nicolae Moldovan.

Sursa citată completează că va monitoriza zilnic stadiul derulării lucrărilor și se va asigura că firmele implicate vor respecta proiectele.

Primarul susține că, la finalul acestor lucrări și a altor obiective de investiții, orașul Beclean va fi cu adevărat european.

Dragi beclenari, au început lucrările de modernizare pe străzile orașului, practic toate străzile vor urma rând pe rând…

Publicată de Nicolae Moldovan pe Joi, 21 mai 2020
994050cookie-checkAu început lucrările de modernizare a străzilor din orașul Beclean
0 notes
343 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.