Mai catolici decât papa, au respins cele 10 contestații pentru ANL-uri! Acum 10 zile au fost buni samariteni și au închis ochii la 6 dosare!

 -  -  71274


Comisia de analiză a contestațiilor a respins dosarele care solicitau o locuință ANL. Niciunul din cei 10 titulari care au depus contestație NU a trecut de comisie. Prin Hotărârea de Consiliu Local numărul 15 Primăria Bistrița a aprobat lista cu cele 172 de persoane care vor beneficia de o locuință. 33 de dosare au fost respinse, din diferite motive, respectiv: lipsă adeverință de venit, loc de muncă în afara Bistriței, lipsă declaraţie notarială etc.

Actele necesare dosarului ANL au fost publicate pe site-ul instituției, cu toate detaliile, inclusiv calcularea punctajului:

http://www.primariabistrita.ro/portal/bistrita/portal.nsf/AllByUNID/132F119745EECC2AC2257D4700298D10?OpenDocument

Primăria Bistrița măsoară după cum are chef! După ce au dat OK-ul pentru 6 dosare la limita legii, au respins 10 contestații întocmite pe argumente similare!

z21Primăria Bistrița a făcut un act de clemență și în   ședința ordinară din 13 februarie a aprobat 6 dosare care inițial au fos respinse de comisia de analiză. După 6 ore de dezbateri, consiierii locali au decis că 6 dosare sunt eligibile și titularii lor intră pe lista de prioritate la repartiția unei locuințe A.N.L!

Procedura a fost la limita legii din mai multe puncte de vedere:

 

 

1. cei respinși NU au întocmit o contestație în acest sens, ci s-au adresat Consiliului Local prin intermediul unor consilieri care le-au susținut cauzele în plenul ședinței.
2. comisia de analiză a dosarelor își încheiase activitatea, imediat ce a predat către Consiliul Local lista beneficiarilor de locuință ANL. Deci, dosarele NU puteau fi analizate de o nouă comisie, încropită în timpul ședinței.
3. cazurile trebuiau judecate pe fond, adică strict referitor la cauza pentru care a fost respins dosarul, NU în ansamblu așa cum s-a întâmplat. ( au fost găsiți vinovați funcționarii primăriei care NU ar fi anunțat unii titulari că dosarul NU le este complet, acesta fiind motiv de respingere automată)

Persoanele care au primit A.N.L în 13 februarie, după ce inițial se aflau “la respinși”:

– TAUAS LARISA IOANA – Nu are loc de muncă în Bistriţa, conform actelor din dosar locul de muncă este în localitatea Livezile
– MAGUREAN PAULA DANUTA – Fără dovadă loc de muncă.
– FRANDES MOLDOVAN MONICA ALINA – Lipsă dovadă venituri.
– SUTEU CLAUDIA ANDREEA – Lipsă dovadă venituri.
– ANCA CIPRIAN MIHAI Lipsă dovadă venituri titular pentru Întreprinderea Individuală + sediu Rodna.
– NEDELEA DANIELA CRISTINA – Lipsă dovadă venituri – PFA.

La 10 zile diferență, comisia de analiză s-a dovedit inflexibilă și a respins din start toate contestațiile întocmite de titulari care au fost respinși pe motive similare cu cei 6 norocoși: lipsă adeverință de venit, loc de muncă în afara Bistriței, lipsă declaraţie notarială.

Procedural, cei 172 de beneficiari ai unei locuințe ANL vor trebui să reconfirme datele de la dosar, după care va avea loc repartiția locuințelor în funcție de punctajul obținut.

Citiți și: 
aa441

Vezi lista cu persoanele care PRIND o locuință A.N.L în 2017!

185930cookie-checkMai catolici decât papa, au respins cele 10 contestații pentru ANL-uri! Acum 10 zile au fost buni samariteni și au închis ochii la 6 dosare!
7 notes
399 views
bookmark icon

7 thoughts on “Mai catolici decât papa, au respins cele 10 contestații pentru ANL-uri! Acum 10 zile au fost buni samariteni și au închis ochii la 6 dosare!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.