Au sosit rezultatele în cazul celor 12 angajați ai Serviciului de Ambulanță Bistrița-Năsăud testați pentru COVID-19

 -  -  1410


Un număr de 12 angajați ai Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud au fost testați pentru COVID-19, după ce un medic din cadrul Stației Centrale Bistrița a fost depistat pozitiv. Testele au fost deja efectuate și cele 12 persoane au primit și rezultatele lor.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, din cele 12 teste efectuate, unul singur a avut rezultat pozitiv, restul fiind negative.

În urma confirmării prezenței coronavirusului la un medic din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță, au fost recoltate și prelucrate probe de la 12 salariați ai SAJ, 1 rezultat fiind pozitiv, iar restul, 11, negative”, a anunțat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

De asemnea, având în vedere faptul că medicul lucrează și la Spitalul Orășenesc Beclean, o anchetă epidemiologică a fost efectuată și la această unitate medicală.

”În urma efectuării anchetei epidemiologice nu s-au constatat persoane care să se încadreze în sfera contacților direcți, conform metodologiei”, au mai precizat reprezentanții Prefecturii Bistrița-Năsăud.

0 notes
535 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *