Au sosit rezultatele în cazul polițiștilor bistrițeni care au intrat în contact cu botoșăneanul diagnosticat cu COVID-19

 -  -  12182


Polițiștii din Bistrița-Năsăud care au fost plasați în izolare la domiciliu după ce au intrat în contact cu un botoțănean diagnosticat cu COVID – 19 pot sufla ușurați. Rezultate în cazul lor sunt negative.

Joi dimineața, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a comunicat că au mai sosit rezultatele a încă 15 probe prelevate de la persoane din județul Bistrița-Năsăud, aflate fie în izolare la domiciliu, fie în carantină.

Toate cele 15 rezultate sunt negative, printre ele numărându-se și rezultatele celor doi polițiști ai Serviciului Rutier care au intrat în contact cu un bărbat din județul Botoșani, diagnosticat ulterior cu COVID-19.

Au mai sosit încă 15 rezultate negative, printre care și cele care aparțin polițiștilor care au intrat în contact cu botoșăneanul confirmat cu CoVid-19”, a anunțat Instituția Prefectului.

Cei doi polițiști bistrițeni erau echipați corespunzător, purtau mănuși și măști de protecție, în momentul în care au intrat în contact cu șoferul botoșănean.

Polițiștii au fost plasați în izolare la domiciliu la data de 14 martie, lor fiind-le prelevate probe pentru a se vedea dacă au contactat sau nu virusul. Rezultatele au arătat că cei doi polițiști nu au fost infectați cu virusul SARS-COV2.

1 notes
1307 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *