Autosanitară a Ambulanței, implicată într-un accident rutier produs în Năsăud

 -  -  980


O autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud a fost implicată, miercuri, într-un accident rutier produs în orașul Năsăud, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

”La data de 27 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud au intervenit la un eveniment rutier produs în orașul Năsăud. A fost identificat un conducător al unei ambulante, în vârstă de 47 de ani, care a colizionat un alt autoturism, condus de un bărbat de 56 de ani, din Rebrișoara, rezultând rănirea acestuia. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Paul Rodilă.

Sursa citată a completat că în momentul producerii accidentului, autospeciala de Ambulanță nu se afla în misiune și nu avea în funcțiune semnalele acustice si luminoase.

Managerul SAJ Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, a precizat că autospeciala se întorcea din misiune și că nu transporta niciun pacient. Autovehiculul a fost retras din activitate, șoferul continuându-și activitatea cu o autosanitară de rezervă.

Șoferul autoturismului, bărbatul în vârstă de 56 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud, Compartimentul Rutier, în cadrul unui dosar penal cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă.

0 notes
105 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *