FOTO: Autotren încărcat cu lemne, răsturnat la Teaca. Șoferul, încarcerat

 -  -  1315


 

 

Un accident rutier în urma căruia un șofer a rămas încarcerat s-a produs miercuri, pe DN 15A, pe raza localității Teaca. Din primele informații transmise de Inspectoratul Județen pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, rezultă că în accident a fost implicat un autotren. Se pare că acesta s-a răsturnat, iar în urma accidentului șoferul a rămas încarcerat.

Spre locul accidentului a fost direcționat modul SMURD cu două echipaje de descarcerare și un echipaj de prim ajutor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus, ”victima a fost extrasă din cabina autotrenului de către ceilalți participanți la trafic. Aceasta este conștientă și a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD”.

Camionul transporta lemne.

La locul accidenului intervin și polițiștii Serviciului Rutier. Aceștia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00, pe DN 15A. ”Șoferul unui TIR care circula pe direcția Bistrița-Reghin a pierdut controlul acestuia într-o curbă spre dreapta și s-a rasturnat în afara părții carosabile și parțial pe sensul opus de mers”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, șoferul, un bărbat de 43 de ani, din județul Maramureș, a fost rănit, însă a refuzat transportul la spital. A fost testat cu aparatul etilotest-rezultat negativ. Traficul în zonă nu a fost blocat.

Polițistii Secției 1 continuă verificările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

FOTO: IPJ B-N

0 notes
440 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *