Autoturism furat din Marea Britanie, găsit la o femeie din Josenii Bîrgăului. Polițiștii au deschis dosar penal pentru tăinuire

 -  -  4355


Un autoturism reclamat ca fiind sustras din Marea Britanie a fost identificat și indisponibilizat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Potrivit unui comunicat al instituției, ”polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat și indisponibilizat un autoturism, reclamat ca fiind sustras din Marea Britanie, din data de 1 decembrie 2017. Autoturismul, fabricat în anul 2013, se afla în posesia unei femei, de 38 de ani, din localitatea Josenii Bîrgăului”.

În cauză s-a întocmit dosar penal și sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire, în vederea stabilirii, în cooperare cu autoritățile judiciare din Marea Britanie, a modului în care autovehiculul a fost introdus pe teritoriul României, documentării faptei și stabilirii vinovăţiei persoanelor implicate.

FOTO: Arhivă

4 bookmark
0 notes
80 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.