Autoturism în valoare de 30.000 de euro, căutat de autoritățile din Germania, implicat într-un accident produs în Bistrița-Năsăud

 -  - 


Un autoturism în valoare de 30.000 de euro, care era căutat în vederea confiscării de autoritățile din Germania, a fost implicat într-un accident rutier produs pe raza județului Bistrița-Năsăud, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean.

”La data de 9 aprilie, polițiștii din Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, soldat cu pagube materiale. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că unul dintre autoturismele implicate, condus de un bărbat de 56 de ani, din Cugir, județul Alba, figura ca fiind căutat în vederea confiscării. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, care s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de tăinuire. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că autoturismul, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, este căutat de autoritățile din Germania pentru a fi confiscat”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Autoturismul a fost ridicat în vederea indisponibilizării, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.