Autoturism intrat în stâlp pe strada Libertății din Bistrița

 -  -  1261


Joi dimineața, două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița după ce au fost implicate într-un accident rutier produs pe strada Libertății din municipiu. 

Din primele informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud rezultă că în accident a fost implicat un sigur autoturism. Se pare că șoferul acestuia a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina s-a oprit într-un stâlp.

În urma impactului au rezultat două victime, la fața locului intervenind modulul SMURD. După ce au fost evaluate din punct de vedere medical, s-a decis ca ambele victime să fie transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru investigații amănunțite. Victimele sunt conștiente și cooperante.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului și împrejurările exacte în care acesta s-a produs.

ACTUALIZEAZĂ

”La fața locului, conform primelor verificări, polițiștii Biroului Rutier au stabilit faptul că pe strada Libertății din Bistrița unui bărbat în vârstă de 77 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, i s-ar fi făcut rău, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, apoi a intrat în coliziune cu coliziune cu un stâlp de electricitate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, șoferul și o pasageră în vârstă de 73 de ani au răniți. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Continuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului Rutier.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
386 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *