Autoturism răsturnat în localitatea Podirei. Trei persoane au ajuns la spital

 -  -  1080


În această dimineață, un apel înregistrat la numărul unic de urgențe 112 anunța producerea unui accident rutier pe DN 17, în localitatea Podirei.

Din primele informații, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile. În mașină se aflau cinci persoane, care au reușit să iasă singure din autoturismul avariat, spun reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

La locul producerii accidentului au fost alocate mai multe echipaje de intervenție: un echipaj de descarcerare, dar și echipaje medicale de prim ajutor, de terapie intensivă mobilă și ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

De asemenea, la fața locului intervin și polițiștii Serviciului Rutier, care vor stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

”În urma accidentului au rezultat trei victime care vor fi transportate la spital pentru investigații medicale suplimentare” a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs pe fondul neatenției. Șoferul se pare că utiliza telefonul mobil în momentul în care a pierdut controlul volanului. Atât el, cât și doi pasageri din autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale specializate.

FOTO: arhivă

0 notes
205 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *