Autovehicul în valoare de aproximativ 30.000 de euro, urmărit internațional, depistat în Bistrița-Năsăud

 -  -  8


Un autovehicul în valoare de aproximativ 30.000 de euro, dat în urmărire internațională, a fost depistat în județul Bistrița-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

”La data de 5 ianuarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Câmpulung Moldovenesc au depistat o autoutilitară față de care era dispusă urmărirea internațională. Autovehiculul, fabricat în anul 2020, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Spania. Acesta a fost depistat în posesia unei femei din Josenii Bârgăului și a fost indisponibilizat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penala deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire în vederea lămuririi împrejurărilor în care autovehiculul în cauză a ajuns pe teritoriul României și a dispunerii măsurilor legale.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.