“Dacă vrei autostradă, hai la corturi și SEMNEAZĂ!” Ionuț Simionca strânge semnături pentru Autostrada Nordului + Centura Bistriței! Dacă devine LEGE, aleșii sunt OBLIGAȚI să le fac-odată!

 -  -  181


Deputatul PMP Ionuț Simionca iese-n stradă pentru Autostrda Nordului! Alături de echipa sa, Ionuț Simionca va fi prezent în 5 locații din Bistrița, unde se vor aduna semnături pentru ca acest proiect major de infrastructură să devină LEGE!

“Îi invit pe bistrițeni să semneze pentru susținerea Autostrăzii Nordului, proiect care include și Centura Municipiului Bistrița

Începând de săptămâna viitoare, bistrițenii vor avea posibilitatea să își exprime susținerea pentru un proiect extrem de important în comunitatea noastră: Legea privind Autostrada Nordului, care include și șoseaua de centură a Municipiului Bistrița. Strângerea de semnături pentru susținerea acestui proiect va avea loc în cinci corturi special amenajate în capitala de județ.

Am inițiat proiectul de lege pentru aprobarea obiectivului de investiții „Autostrada Nordului” anul trecut. Acesta a fost aprobat, în martie 2019, de Senat și urmează dezbaterea, respectiv votul în Camera Deputaților.” -a transmis Ionuț Simionca.

 

Autostrada Nordului va porni de la vama Petea, traversând apoi Satu Mare, Baia Mare, Dej, Bistrița, Vatra Dornei și se va opri la Suceava. În plus, Autostrada Nordului include și Centura Municipiului Bistrița, un proiect început în 2010 care nu s-a concretizat până azi.

Unde-i LEGE, NU-i tocmeală!

“Dacă Autostrada Nordului va fi aprobată prin lege, orice guvern va conduce România din 2020, indiferent de coloratura lui politică, trebuie să pună în practică acest proiect extrem de important pentru bistrițeni.

Vă asigur că nicio putere politică nu poate ignora voința poporului. Am inițiat această campanie de strângere de semnături pentru a le demonstra colegilor mei deputați din toate partidele că bistrițenii sunt determinați să aibă șosea de centură și conexiuni mai rapide cu Occidentul.

Vă aștept să semnați pentru susținerea Autostrăzii Nordului!” – a transmis Ionuț Simionca.

Dacă vrei autostradă, hai la corturi și semnează!

Campania pentru strângerea de semnături are loc în municipiul Bistrița în următoarele locații:

1. Bulevardul Independenței – platou Biserica „Sfânta Ana” – zona Big
2. Bulevardul Decebal, intersecția cu strada Crinilor
3. Bulevardul Decebal, colț cu strada Gării
4. Strada Liviu Rebreanu, colț cu strada Constantin Romnu Vivu
5. Strada Calea Moldovei, nr. 15C.

 

Conform datelor oficiale, sunt peste 2 milioane și jumătate de cetățeni în Ardeal și din Moldova, care odată cu realizarea Autostrăzii Nordului vor putea ajunge mai repede în Occident !

18 bookmark
1 notes
759 views
bookmark icon

One thought on ““Dacă vrei autostradă, hai la corturi și SEMNEAZĂ!” Ionuț Simionca strânge semnături pentru Autostrada Nordului + Centura Bistriței! Dacă devine LEGE, aleșii sunt OBLIGAȚI să le fac-odată!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.