Avansează lucrările la cel de-al doilea bloc ANL de pe strada Prundului din Bistrița

 -  -  1029Lucrările la obiectivele de investiție derulate de Agenția Națională pentru Locuințe în județul Bistrița-Năsăud continuă. După ce au fost recepționate lucrările la blocul ANL din Beclean, instituția informează că un alt bloc cu 24 de apartamente este în plin proces de amenajare pe strada Prundului din municipiul Bistrița.

”Programele guvernamentale implementate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin ANL, vin astfel în sprijinul tinerilor specialiști din domeniul sănătații, al funcţionarilor publici, precum şi al angajaţilor din instituţii publice centrale şi locale. 24 de locuințe de serviciu, cu o valoare contractată de 3.675.044 lei, se află în execuție în muncipiul Bistrița, pe strada Prundului 16E”, a precizat Agenția Națională pentru Lcouințe.

Reamintim că alte 24 de apartamente, destinate medicilor, în valoare de 3.120.224,54 lei, au fost finalizate anul trecut de agenție în același amplasament.

În ceea ce privește unitățile locative din cel de-al doilea bloc, acestea ar urma să fie destinate tinerilor care lucrează în instituții publice.

0 notes
154 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net