Vrei să-ți pui un chioșc în zona pârtiei de schi? Vezi ce acte îți trebuie!

Primăria municipiului Bistriţa aduce la cunoștință publică agenților economici interesați să amplaseze construcții provizorii pentru comercializarea de produse alimentare în incinta Complexului Sportiv Wonderland Bistrița – zona pârtiei de schi, să depună până la data de 03.02.2017, cereri de intenție în acest sens, care să cuprindă suprafața pe care intenționează să o ocupe, precum și produsele care doresc să le comercializeze.

Cererea va fi însoțită de o copie a certificatului de înregistrare a societății și o copie a cărții de identitate a reprezentantului.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul public municipal „Direcţia Patrimoniu”, din str. Gheorghe Şincai nr. 2, telefon 0263/232391.

 

Citiți și:

bistrita schiAscultătorii Radio Someș, despre pârtia de schi a lui Crețu! “Măcar a făcut ceva! ” 2. “Să NU criticăm prea mult, că a făcut destule: ce frumos e Parcul Municipal! ” 3. “o făcut ceva fain, pentru tineretul nostru! ” 4. “cu banii ce se vor câștiga acolo, Primăria Bistrița va asfalta străzile… “5. “ne-am învățat numai să criticăm!

https://www.ziardebistrita.ro/las-ca-i-bine-si-asa-rau/
Caricatură

Ziar de Bistrita