Bagă bani în beculețe de sărbători! Cu 60.000 de euro, Primăria Bistrița cumpără noi ornamente festive!

 -  -  1


Pe principiul “iarna car și vara sanie”, Primăria Bistrița se pregătește din timp de sărbătorile de iarnă. Direcția de Serivicii Publice din cadrul instituției organizează în această perioadă o licitație publică în vederea achiziționării de produse cu consum energetic redus, pentru sistemul de iluminat ornamental-festiv din municipiu.

Noi figurine luminoase în formă de stea sau clopoţel, perdele luminoase și personaje diferite (urs, cerb, căprioara, ren, pinguin, om de zăpadă sau Moş Crăciun) ar putea împodobi oraşul. Valoarea totală estimată a contractului este de aproximativ 300.000 de lei, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Dincolo de intenţii, realitatea este aceea că timpul pentru procedură este destul de scurt, iar în cazul unor contestaţii depuse de ofertanţi există riscul ca iluminatul festiv să întârzie. Așadar, pentru a evita astfel de problemele, municipalitatea a decis să ia măsuri din timp.

Și anul trecut, Primăria Bistrița a achiziționat peste 560 de figurine noi care au decorat orașul în perioada sărbătorilor de iarnă. Valoarea investiției s-a ridicat și în 2016 cam tot la aceeași sumă ca și cea din acest an, 300.000 de lei, adică mai bine de 60.000 de euro.

1 notes
0 views
bookmark icon

One thought on “Bagă bani în beculețe de sărbători! Cu 60.000 de euro, Primăria Bistrița cumpără noi ornamente festive!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.