Bagabontu-i bagabont! Replici “de stradă” la sediul PSD. Radu Moldovan: “spre deosebire de alții care NU au creier, eu am votat cu inima!”

 -  -  62579


Duminică seara, atmosferă aparent-relaxată la sediul PSD, imediat după ce s-a încheiat numărătoarea voturilor pentru alegerile prezidențiale!

 

Au fost prezenți alături de șeful PSD: Macarie Molodvan, fratele acestuia, deputatul Doina Pană, Bogdan Ivan liderul TSD, viceprimarul Cristian Niculae, city-managerul George Avram plus câțiva membri de partid!

PSD-iștii urmăreau exit-poll-urile pe Antena 3 iar la ora 21, au făcut câteva declarații de presă!

ziar de bistrita psd

Radu Moldovan, un președinte de partid cu atitudine de “bagabont!” Cel puțin tura asta!

Înconjurat de oamenii săi de încredere din PSD, Radu Moldovan a răspuns întrebărilor adresate de jurnaliști. Președintele PSD a răspuns pe stilul său, cu glumițe și ironii, departe de atitudinea unui lider de partid, cu demnitate publică!

Replici "de stradă" la sediul PSD. Radu Moldovan: "spre deosebire de alții care NU au creier, eu am votat cu inima!"

Replici "de stradă" la sediul PSD. Radu Moldovan: "spre deosebire de alții care NU au creier, eu am votat cu inima!"

Publicată de Ziar de Bistrita pe Duminică, 10 noiembrie 2019

Reporter: – Dacă totuși voturile din Diaspora o scot pe Viorica Dăncilă din turul 2, vă mențineți declarația, cu demisia din funcția de președinte al PSD?

Radu Moldovan: – Care declarație ați văzut-o d-voastră? D-voastră stând prea mult pe la sediul PNL și bând cafele cu ei, încurcați declarațiile, deci asta-i singura problemă!

Reporter: – Stați liniștit… despre declarația d-voastră e vorba! Ați declarat când a fost Viorica Dăncilă aici, în Bistrița.

Radu Moldovan: Ce am declarat?

Reporter: – Că dacă NU intră în turul 2, d-voastră vă dați demisia?

Radu Moldovan: haideți să vedem voturile și pe urmă să vedem…!

Reporter: – vă mențineți declarația? Deci, e o întrebare simplă!

Radu Moldovan: – Încercați să stați mai neutru, în calitate de jurnalist!

Reporter: – Sunt neutru, cât se poate, dar declarația e a d-voastră…

Radu Moldovan (ironic) : – Sunteți încurcat în neutralitate și să NU cumva să vă sufocați!

Reporter: – Tot NU ați răspuns!

Radu Moldovan: – Dar nu sunt obligat să vă răspund! V-am răspuns ceea ce consider eu! Eu pot să demisionez oricând, lumea o să meargă înainte și cu Radu Moldovan și fără el! Sunt o cantitate neglijabilă în ecuația de-aici. Eu o să îmi fac în continuare datoria să mă bat ca cetățenii județului Bistrița – Năsăud să aibă o viață mai bună! Și spre disperarea pirietenilor d-voastră, lucrurile astea se întâmplă în județul Bistrița – Năsăud! Și ei o să se bucure și o să sară într-un picior pe-aici, eventual în 24 și eu îi aștept în iunie, anul viitor (la alegerile locale)… Îi aștept în iunie pe prietenii d-voastră, cu toată consilierea pe care le-o faceți!

Reporter: – Având în vedere scorul care s-a obținut pentru Viorica Dăncilă, adică PSD a avut sau are în continuare emoții că intră sau NU în turul 2..

Radu Moldovan: – aveți d-voastră emoții, noi NU avem!

Reporter: … – credeți că a fost cel mai potrivit candidat pentru PSD?

Radu Moldovan:- Nu fac altfel de comentarii…. într-o democrație, majoritatea decide, majoritatea din PSD a decis ca doamna președinte Viorica Dăncilă să fie candidatul și noi membri de partid disciplinați, ne-am făcut datoria și…

Reporter: (ironic) – … ați votat cu inima!

Radu Moldovan:– DA… spre deosebire de alții care NU au creier, eu am votat cu inima!

Scorurile pe județ! 

La nivel județean, PSD a obținut doar 20% din voturi, respectiv 23.944 voturi. Candidatul PNL Klaus Iohannis a scos 58.238 voturi (48,7%), Dan Barna (Alianța USR PLUS) – a scos 10.2%,(12.204 voturi), Theodor Paleologu (PMP) – a luat 6%, (7.346 voturi), Mircea Diaconu (Alianța Un Om) –6% (7.133 voturi).

6 notes
1704 views
bookmark icon

6 thoughts on “Bagabontu-i bagabont! Replici “de stradă” la sediul PSD. Radu Moldovan: “spre deosebire de alții care NU au creier, eu am votat cu inima!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *