PSD își urmează instinctul „de conservare a puterii”: de Ispas au pus-o de-un BAL pentru pensionari la Restaurantul Giulia!

 -  -  1


Organizația Partidului Social Democrat s-a întrunit de Ziua Eroilor la Restaurantul Giulia unde au ținut un chef cu pensionarii.
La evenimente au fost prezenți liderii formațiunii: Doina Pană, Cristi Niculae, George Avram, Daniel Suciu, consilieri locali dar și reprezentanți ai Organizației Municipale a partidului.

Mâncare, băutură, muzică și voie bună a fost rețeta succesului la acest chef co-finanțat de partid. La petrecere au cântat artiști ai ansamblului Dor Românesc.
PSD-iștii s-au pozat și au postat pe rețelele de socializare întrunirea marii familii. ”De Ispas, în marea si frumoasa familie PSD BN”, a scris pe Facebook deputatul Doina Pană.

psd1

psd3

 

 

 

 

 

 

 

psd2

x33

p0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prin chefuri periodice, partidul ÎNTREȚINE ideea de familie-unită! 

 

Pensionarii, femeile, tinerii au parte de chefuri realizate cu scopul de a suda echipele. Evenimentele au loc de Bobotează, în 8 martie, înaintea alegerilor, după alegeri ( toamna și primăvara – pensionarii) . Partizanii participă la excursii la mare, la Parlament sau școli de vară. La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local. Doina Pană conduce Organizația Municipal[, iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret. Chefurile de partid se decontează din cotizațiile membrilor și din sponsorizări.

Citiți și: 


x1

PSD – Revelion! Familia unită a făcut chef la Giulia! 1.000 de partizani au mâncat, au băut și au pus țara la cale!

 

1 notes
0 views
bookmark icon

One thought on “PSD își urmează instinctul „de conservare a puterii”: de Ispas au pus-o de-un BAL pentru pensionari la Restaurantul Giulia!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.