Publicitate de 15.000 de euro pentru proiectul “Poarta Transilvaniei!” Consiliul Județean caută parteneri-media! Mai sunt 3 zile până la atribuirea contractului!

 -  -  1177


Consiliul Județean face selecție de oferte pentru publicitate la modernizarea drumului intitulat “Poarta Transilvaniei”, contract derulat din bani europeni.

“SERVICII DE INFORMARE ŞI PUBLICITATE în cadrul proiectului: Modernizare DJ 172D: Mureșenii Bârgăului (DN 17) – Lac Colibița – Colibița – Bistrița Bârgăului (DN 17) – (DN 17) Josenii Bârgăului – Strâmba – Ilva Mică (DN 17D) – Poiana Ilvei – Măgura Ilvei – Ilva Mare – Lunca Ilvei – limită judeţ Suceava, jud. Bistriţa-Năsăud, Lot 2, Lot 3, Lot 4”.

 

poarta1 poarta-1

 

 

 

 

 

 

 

Aproximativ 15.000 de euro (60.000 de lei fără TVA ) este valoarea estimată a acestui contract de publicitate!

Ce servicii se caută și pe câți bani! DETALII:

Pentru promovarea acestui proiect, firma care va câștiga contractul de achiziții va trebui să publice mai multe anunțuri în presa locală, să organizeze conferințe de presă și să amplaseze panouri publicitare.

– 3 anunțuri /comunicate de presă privind procedurile de achiziție: 1.200 de lei ( 400 de lei/anunț).

– realizarea și amplasarea a 7 panouri temporare pe traseul drumului județean (25.000 de lei, 3.600 de lei/buc)

– 4 anunțuri/comunicate de presă privind stadiul implementării proiectului : 1.600 de lei, 400 de lei/buc.

– organizarea a 4 conferințe de presă : – realizarea și amplasarea a 7 plăci permanente pe traseul drumului județean modernizat : 7.800 de lei , 1.950 de lei/buc.

– publicarea anunțului /comunicatului de presă la finalizarea proiectului : 1.600 de lei, 400 de lei/buc.

VEZI caietul de sarcini!

Ce ACTE trebuie să prezinte firmele interesate:

– formular de ofertă . Actul prin care operatorul financiar își manifestă voința de a se angaja din punct de vedere juridic în relația contractuală cu autoritatea contractantă
– centralizator de prețuri
– modul de fundamentare a valorii ofertate, respectiv analiză de preț privind costurile care duc la acest preț.

Doar o săptămână la dispoziție!

Consiliul Județean a publicat anunțul în 1 septembrie, iar firmele interesate de acest contract au la dispoziție o săptămână să-și depună ofertele. Contractul se va atribui prin încredințare-directă și va câștiga firma care dă prețul cel mai mic.
Termen limită de depunere a ofertelor: 8 septembrie 2017.

Contractul intră în vigoare din momentul semnării contractului de către ambele părţi. Execuţia contractului va începe din momentul primirii ordinului de începere a prestării serviciului. Data finalizării contractului este data de 31.03.2020.

În condiţiile în care, din motive obiective, perioada de implementare a proiectului se va prelungi pe baza unui act adiţional încheiat între Autoritatea Contractantă şi Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, contractul de servicii de informare şi publicitate va fi prelungit în mod automat cu acelaşi număr de luni, fără modificarea valorii acestuia.

Citiți și: 


14425294-800x400
În regim de urgență, Consiliul Județean își face brand de județ! Doar 3 zile au fost puse la dispoziție pentru contractul de 25.000 de euro!

0 notes
302 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *