Eveniment

Bănuiți că au furat unelte electrice în valoare de circa 3.000 de euro, doi tineri au fost reținuți

 -  - 


Doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii din Bistrița-Năsăud, aceștia fiind cercetați pentru furt calificat.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, cei doi sunt bănuiți că ar fi furat unelte electrice din casa unui bărbat din Piatra, valoarea prejudiciului fiind de circa 3.000 de euro.

”Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, în noaptea de 24/25 septembrie, un tânăr, de 24 de ani, din Chiuza, și un bărbat, de 32 de ani, din Șieu Odorhei, ar fi sustras din locuința unui bărbat din Piatra mai multe unelte electrice. Ulterior, bunurile, în valoare de aproximativ 3.000 de euro, ar fi fost comercializate de către una dintre persoanele implicate”, arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Cei doi au fost prinși și reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit păgubitului.

În prezent, tinerii se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 13 octombrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

145 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.