Bărbat care conducea cu viteză, tras pe dreapta de polițiști. Ce au mai constatat oamenii legii

 -  -  973Un bărbat care conducea cu viteză pe o stradă din municipiul Bistrița a fost oprit de poliţiştii Serviciului Rutier. Oamenii legii l-au testat și cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

”La data de 23 iulie 2020, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducere cu alcoolemie în cadrul căruia efectuează cercetări. În fapt, în aceeaşi zi, poliţiştii Biroului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat de 48 de ani, din Corvineşti deoarece a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism cu viteză peste limita legală, pe raza municipiului Bistriţa”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice care să stabilească alcoolemia.

În urma celor constatate s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de poliţiştii Biroului Rutier pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

0 notes
98 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

lentile-contact-colorate.net