Bărbat care figura în carantină, găsit de jandarmi într-un magazin

 -  -  1208


Un bărbat recent întors din Anglia, care a fost plasat în carantină la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, a fost depistat de jandarmi în timp ce se afla la cumpărături, într-un magazin din cartierul Subcetate, informează Inspectoratul Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

”În cursul serii de joi, 22 iulie 2021, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița, au depistat într-un magazin de pe strada Subcetate din municipiu, un bărbat de 38 de ani, care ar fi trebuit să se afle în carantină la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile. Bărbatul le-a atras atenția jandarmilor deoarece nu purta mască, deși se afla în interiorul unui magazin alimentar. În momentul în care l-au verificat în baza de date, oamenii legii au constatat faptul că acesta figura ca fiind în carantină într-un sat din comuna Mărișelu, la o adresă declarată la întoarcerea din Anglia”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud.

Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, sancțiunea fiind aplicată pentru nerespectarea măsurii de carantină la domiciliu. Totodată, bărbatul s-a ales și cu un avertisment scris pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în interiorul magazinului, conform reglementărilor legale în vigoare.

0 notes
333 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *