Bărbat care și-a dat foc, transportat la Spitalul de Arși din București

 -  - 


În noaptea de joi spre vineri, un bărbat de circa 50 de ani a suferit arsuri pe aproximativ 20 la sută din suprafața corporală, fiind transportat la Spitalul de Arși din București.  Se pare că acesta și-ar fi dat foc. 

Incidentul s-a produs în jurul orei 02:30, în cartierul Ștefan cel Mare din municipiul Bistrița. Un apel la numărul 112 anunța că o persoană s-a autoincendiat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, este vorba despre un bărbat de 51 de ani. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, de unde a fost transferat la Spitalul de Arși din București.

Pacientul prezenta arsuri de gradul 2 si 3 pe 20% suprafața corporală , este transportat de echipaj C2 cu medic SAJ la Spitalul de Arsi Bucuresti”, a declarat Ciprian Păcurar.

Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un astfel de gest.

ACTUALIZARE 1

Înainte de a își da foc, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a provocat un scandal, motiv pentru care unul dintre vecini a solicitat intervenția Politiei Locale. Ulterior, bărbatul a recurs la gestul extrem.

În acest caz s-a sesizat și Inspoectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, iar oamenii legii fac cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

ACTUALIZARE 2

”La data de 21 februarie a.c., ora 01,50, un bărbat a sesizat faptul că, pe strada Vasile Lupu din municipiul Bistriţa, un bărbat a suferit arsuri. Acesta a fost preluat de echipajele medicale alertate şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii Biroului de Ordine Publică ajunşi la faţa locului au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Şieuţ. Din primele verificări a reieşit faptul că acesta, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-ar fi autoincendiat”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cadrul căruia sunt continuate cercetările, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Loading

bookmark icon