Bărbat care și-ar fi agresat soția și ar fi închis-o într-o încăpere a locuinței, arestat preventiv

 -  -  1101


Un bărbat care și-ar fi agresat soția și ar fi închis-o într-o încăpere a locuinței a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

”La data de 19 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 57 de ani, din Bistrița, pe care-l cercetează pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violenţă în familie, distrugere şi amenințare. Ulterior, a fost prezentat magistraților care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. În fapt, în dimineața de 19 martie, o femeie de 54 de ani, din Bistrița a sesizat faptul că, în seara de 18 martie, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul ei, un bărbat de 57 de ani, a fost agresată fizic și amenințată de către acesta. Totodată, în timpul agresiunii, bărbatul i-a distrus telefonul mobil și a închis-o într-o încăpere a locuinței”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cazul se află în instrumentarea polițiștilor Biroului de Investigații Criminale, care continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

0 notes
226 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *